• top new_shop

Κριτικές Πελατών www.skroutz.gr

Μερικές από τις κριτικές πελατών μας που έχουν αναρτηθεί μέσω της δημοφιλούς μηχανής αναζήτησης προϊόντων www.skroutz.gr

Βαθμολογία: 5/5
Σάββατο 27 Ιουλίου παράγγειλα μέσω internet τον Pegasus F-30 διάδρομο. Δευτέρα 29 Ιουλίου με πήρε τηλέφωνο ο Κος Θ. να μου πει οτι την Πέμπτη 1 Αυγούστου ο διάδρομος θα ήταν στη Σκιάθο. Μου τηλεφώνησε η μεταφορική την Πέμπτη και ο διάδρομος μεταφέρθηκε σπίτι μου! Εξυπηρετικότατος ο κύριος, ευγενικότατος, ότι απορίες, ερωτήσεις αν έχω να μην δυστάσω να του τηλεφωνήσω, και λόγω εμπιστοσύνης που τους έδειξα, μου πλήρωσαν και τα μεταφορικά μέχρι το νησί! Τι άλλο να ζητήσει κανείς; Συστήνω ανεπιφύλακτα to μαγαζί και όσο για τον διάδρομο, πάρα πολυ καλός επίσης! Σας ευχαριστώ πολύ

Βαθμολογία: 5/5
Πρώτη παρταγγελεία και απο μενα στο cristinsport και εμεινα απολυτα ικανοποιημενος.Εξυπηρετικοτατοι και πολυ ευγενικοι σωστοι επαγγελματιες.Η παραγγελεία μου ήταν ενας πολυπαγκος Upower 400 60 kg δισκοι και 1 μπαρα 1,80cm η οποια ηρθε στην Ναξο σε 1 μερα.Το συνηστω ανεπιφύλακτα και σίγουρα θα το ξαναπροτιμήσω!!!!!!

Βαθμολογία: 5/5
Καταρχάς να σας πω ότι ο Γ. ο οποίος μιλούσα μαζί του απλά ήταν άψογος... Ένιωσα ότι με σεβόταν απόλυτα σαν πελάτη χωρίς πολλές "σάλτσες". Τον ρώτησα πότε θα τον έχω τον διάδρομο γιατί έπεφταν και αργίες στην ενδιάμεσα-μου απάντησε ¨την άλλη βδομάδα Τετάρτη, που λειτουργούν οι μεταφορικές τον στέλνω και Πέμπτη θα τον έχεις¨. Πέμπτη πρωί τον είχα σπίτι, απλά πράγματα! Τον πήρα τηλ 2-3 φορές διότι μένω Κρήτη και η μεταφορά λίγο με ανησυχούσε, το σήκωνε αμέσως και μου έλυνε κάθε απορία καθώς και μου είπε ότι θα τον προσέξουν απόλυτα στην μεταφορική όπως και έγινε. Φαίνεται ότι το κατάστημα είναι άψογο και απόλυτα επαγγελματίες όλοι τους. Ευχαριστώ πολύ και για την τιμή. Για το διάδρομο δεν το συζητώ (Pegasus F-30)...απίστευτο μηχάνημα, έγραψα και την κριτική μου στο προϊόν για όποιον ενδιαφέρεται να την δει. Πολλά μπράβο στο Christinsport!

Βαθμολογία: 5/5
Πρώτη παραγγελία και η εμπειρία μου είναι πάρα πολύ θετική! (ALPINE ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ TR-3000) Γνώστες του χώρου. Η καλύτερη τιμή της αγοράς. Άριστη εξυπηρέτηση. Γρήγορη παραλαβή της παραγγελίας και το προσωπικό άψογο. Συστήνονται ανεπιφύλακτα!

Βαθμολογία: 5/5
Μετά απο μία μικρή έρευνα κατέληξα στο Christinsport έκανα την παραγγελία που ήθελα για αρχή... Μετά είπα να την αλλάξω και να προσθέσω κάτι ακόμα... επικοινώνησα με το κατάστημα μίλησα με τον Γ, ήταν άψογος έψαξε να βρεί αυτο που ήθελα τα κατάφερε και την επομένη έστειλε την παραγγελία. Ελάχιστες φορές θα συναντήσεις άτομο να θέλει να σε βοηθήσει. Μπράβο Γ συνέχισε έτσι!

Βαθμολογία: 5/5
Ξεκινήσαμε να ψάχνουμε για ένα ελλειπτικό μηχάνημα οικιακής χρήσης, κάναμε έρευνα αγοράς στο skroutz.gr και αποφασίσαμε περίπου το ποσό που θα διαθέσουμε. 5-6 καταστήματα γυμναστικής είχαν περίπου την ίδια καλή τιμή και αποφασίσαμε να επισκεφθούμε αυτό που ήταν δίπλα στο σπίτι μας, να ξεκινήσουμε απο κεί να τα δούμε από κοντά και να μας πουν απόψεις καθότι δεν είχαμε πολλές γνώσεις περί μηχανημάτων γυμναστικής. Στην Λ.Πειραιώς λοιπόν, στο κατάστημα Christinsport που είναι ένα από τα πολλά της αλυσίδας μπήκαμε ένα απόγευμα και βγήκαμε μετά από 1ώρα! Ξεκινήσαμε να μιλάμε για το μηχάνημα και μετέπειτα να έχουμε και μια φιλική κουβέντα καθώς μας σκλάβωσε η ευγένεια αυτού του ανθρώπου.Μας εξήγησε τα πάντα, μας καθοδήγησε στο τι να πάρουμε και μας διαβεβαίωσε ότι και μετά την αγορά οτιδήποτε χρειαστεί θα του κάνουμε απλά ένα τηλεφωνο. Επιμέναμε κιόλας να πάρουμε ένα μηχάνημα ακριβότερο αλλά μας βοήθησε να καταλάβουμε γιατί δεν μας ταίριαζε εκείνο αφού ήθελε να είμαστε πλήρως ικανοποιημένοι από την αγορά μας. Την επόμενη μέρα ακριβώς κλείσαμε την παράδοση καθότι σχεδόν τα πάντα τα έχει ετοιμοπαράδοτα!Άριστος επαγγελματίας, άψογη συμπεριφορά,κατάστημα που αξίζει,κορυφή στο είδος του! Κύριε Γ. να σου ζήσουν οι κοράκλες σου,χαρήκαμε πολύ για τη γνωριμία...

Βαθμολογία: 5/5
Πριν από 15 μέρες ξεκίνησα να ψάχνω ένα ελλειπτικό για το σπίτι. Μετά από αρκετό ψάξιμο κατέληξα στο Reebok C5.7E. Από το internet κοίταξα τιμές και σχεδόν όλα τα μαγαζιά είχαν τις ιδιες. Διάλεξα να απευθυνθώ στο κατάστημα Christin Sport (Ν.Φαληρο) μιας και ήταν το ποιο κοντινό μου. Όταν είδα το Reebok C5.7E από κοντά και ανέβηκα πάνω, δεν μου άρεσε. Τα πλαστικά του έτριζαν και δεν ήταν σταθερό. Ο υπεύθυνος του καταστήματος με κατεύθυνε σωστά στο να αγοράσω κάτι ποιο στιβαρό, ένα μηχάνημα πολύ ποιο κοντά στις ανάγκες μου αντίστοιχης τιμής.
Το ελλειπτικό μου παραδόθηκε και συναρμολογήθηκε οπός είχαμε συμφωνήσει. Την επομένη ημέρα, μετά από χρήση ενός απογεύματος, αντιλήφτηκα ότι το ελλειπτικό που είχα αγοράσει δεν κάλυπτε τις ανάγκες μου. Σε έντονη άσκηση ταλαντευόταν αρκετά, κάτι που με ενοχλούσε και έκανε και θόρυβο. Επικοινώνησα με τον υπεύθυνος του καταστήματος Christin Sport (Ν.Φαληρο) και του είπα για το πρόβλημα προσπαθώντας να βρω μια λύση. Μου πρότειναν να στείλουν το επίσημο service να ρυθμίσει το ελλειπτικό ώστε να μην ταλαντεύετε και να δει και γιατί έκανε θόρυβο, κάτι που θα έκαναν και άλλα μαγαζιά φαντάζομαι…. Το δεύτερο που μου πρότειναν, πρέπει να ομολογήσω ότι τέτοια εξυπηρέτηση από μαγαζί στην Ελλάδα δεν έχω ξαναδεί, ήταν αν μου αλλάξου το ελλειπτικό μου με όποιο μοντέλο εγώ επιθυμούσα καταβάλλοντας στην διάφορα της τιμής, πράγμα που επέλεξα. Τελικά κατέληξα με το Spirit XE195 και δεν το μετανιώνω. Εννοείτε ότι μετά από αυτό για ότι θέλω θα απευθύναμε στο Christin Sport.

Σημείωση πρώτη: Μην αγοράζετε ένα προϊόν αν δεν το δείτε και από κοντά. Καλλίτερες προδιαγραφές στο χαρτί δεν αντιπροσωπεύουν πάντα καλύτερο μηχάνημα.
Σημείωση δεύτερη: Μην αγοράζετε ένα μηχάνημα με βάση την τιμή αλλά τις ανάγκες σας. Αν είναι υποδεέστερο των αναγκών σας θα καταλήξει να χρησιμοποιείτε για κρεμάστρα… πολύ ακριβή κρεμάστρα…

Βαθμολογία: 5/5
Ένιωσα ότι σέβονται τον πελάτη και θα φροντίσουν να σε εξυπηρετήσουν μέχρι να είναι όλα όπως πρέπει. Ότι άλλο αποφασίσω να αγοράσω θα πάω στο μαγαζί τους γιατί είναι αξιόπιστοι.

Βαθμολογία: 5/5
Στις 22/6/2011 το απόγευμα παράγγειλα έναν πάγκο γυμναστικής (Sportek SΑ210) και την επόμενη ημέρα το πρωί 11:40 μου το είχαν φέρει σπίτι ενώ είχαν επιμεληθεί και την συναρμολόγησή του, όπως και με είχαν ενημερώσει για αυτό. Άριστη εξυπηρέτηση, πάρα πολύ καλή τιμή (το συγκεκριμένο όργανο γυμναστικής ήταν σε προσφορά), άμεση παράδοση στον χώρο και βοήθεια στην επιλογή του σωστού οργάνου με βάση τα χαρακτηριστικά (βάρος, κ.τ.λ.). Τους συστήνω δίχως καμμία επιφύλαξη.

Βαθμολογία: 5/5
Άκρως επαγγελματική προσέγγιση του πελάτη. Μου πρότειναν το ιδανικό ελλειπτικό για τα χαρακτηριστικά μου (βάρος, ύψος κτλ). Δοκιμάζοντας τρία ελλειπτικά διαπίστωσα ότι όντως αυτό που μου πρότειναν (amila xe-150) ήταν το καλύτερο.

Βαθμολογία: 5/5
Άψογοι σε όλα!!! Ηλεκτρονικό κατάστημα (με παράλληλη φυσική παρουσία) από τα λίγα...

Βαθμολογία: 5/5
Στις 18/9/2010 το πρωί έγινε η παραγγελία για το μηχάνημα και 3 ώρες μετά είχε ήδη αρχίσει η συναρμολόγησή του. (Αυτό θα πει άμεση παράδοση)
3 εβδομάδες, μετά παρατήρησα μια δυσλειτουργία και επικοινώνησα με το κατάστημα. Αν και ήταν Σάββατο, ο υπεύθυνος του καταστήματος, ενώ αρχικά προσπάθησε να με βοηθήσει τηλεφωνικά, ήρθε να ελέγξει ο ίδιος το πρόβλημα, το οποίο και τελικά διόρθωσε την επόμενη μέρα (Κυριακή). Το πρόβλημα αφορούσε μια παράληψη στη συναρμολόγηση. Το γεγονός ότι το παρέλαβα τόσο άμεσα από τη στιγμή της παραγγελίας καθώς και η αμεσότατη ανταπόκριση στο πρόβλημα που παρουσιάστηκε με κάνει να συστήνω ανεπιφύλακτα το Christin sport (κατάστημα Ηλιούπολης).

Βαθμολογία: 5/5
Στις 30/09/2009 το απόγευμα έκανα παραγελλεία για ένα ελλειπτικό Reebok Crosstrainer 3.1/i-trainer 2.5. Απο λάθος μου η παραγγελεία περάστηκε 2 φορές. Την επόμενη μέρα το πρωί (1/9/2009) στις 9.30 επικοινώνησαν απο το κατάστημα για να ρωτήσουν αν υπήρξε κάποιο λάθος. Τους εξήγησα τη έγινέ. Έγιναν οι απαραίτητες διορθώσεις. Ήταν πάρα πολύ εξυπηρετικοί και προσφέρθηκαν να βοηθήσουν αν είχα κάποιο πρόβλημα και στη συναρμολόγηση. Την αμέσως επόμενη μέρα (2/9/2009) παρέλαβα την παραγγελεία απο τη μεταφορική!!! Μένω στη Δράμα και δε περίμενα να έχω τόσο γρήγορα κάτι ογκώδες και βαρύ! Άριστοι επαγγελματίες, εξυπηρετικότατοι και διαθέσιμοι για οποιαδήποτε διευκρίνηση και βοήθεια. Ενημέρωση με e-mail σε κάθε αλλαγή της παραγγελείας. Τους συνηστώ ανεπιφύλακτα!!!

Βαθμολογία: 5/5
Πολύ καλή εξυπηρέτηση, άμεση παράδοση (σε λιγότερο από 24 ώρες) σε πολύ καλή τιμή και δόσεις. Είχαν ανακαίνιση στο κατάστημα στην Βουλιαγμένης αλλά παρ'όλα αυτά έκαναν τα πάντα να μας εξυπηρετήσουν και να δούμε τα όργανα.

Βαθμολογία: 5/5
Πολύ καλές τιμές και όροι πληρωμής (περίοδος 02/2009), εξυπηρετικοί και με συνεχή επικοινωνία για την παραγγελία. Παράδοση,εγκατάσταση και επίδειξη χωρις κόστος όπως το διαφημίζουν. Συνολικά έδειξαν επαγγελματίες και συνεπείς. Τους συστήνω χωρίς επιφυλάξεις.

Αξιολογήστε μας!

Η γνώμη σας μας ενδιαφέρει! Αξιολογήστε τις επιδόσεις μας σε διάφορους τομείς και βοηθήστε μας να γίνουμε καλύτεροι! (Επιλέξτε την βαθμολογία σας πατώντας στο ανάλογο αστέρι)

Επιμέρους βαθμολογίες

Ενότητα Αξιολόγηση
Επικοινωνία / Εξυπηρέτηση
( 159 ψήφοι )
Διαδικασία παραγγελίας / Περιήγηση στο site
( 144 ψήφοι )
Παράδοση / Παραλαβή
( 139 ψήφοι )
Υποστήριξη μετά την πώληση / Service
( 125 ψήφοι )

124 σχόλια

 • Σύνδεσμος σχολίου Αλεξανδρος Κυριακή, 06 Μάιος 2012 13:59 δημοσιεύτηκε από Αλεξανδρος

  Αγορασα ενα ping pong kettler. Η τιμη, η εξυπηρετηση, και η συνεπεια ηταν ολα αψογα. Συνεχιστε ετσι!

 • Σύνδεσμος σχολίου ΠΑΝΟΣ - ΜΟΣΧΑΤΟ Σάββατο, 05 Μάιος 2012 13:52 δημοσιεύτηκε από ΠΑΝΟΣ - ΜΟΣΧΑΤΟ

  Πριν από 15 μέρες ξεκίνησα να ψάχνω ένα ελλειπτικό για το σπίτι. Μετά από αρκετό ψάξιμο κατέληξα στο Reebok C5.7E. Από το internet κοίταξα τιμές και σχεδόν όλα τα μαγαζιά είχαν τις ιδιες. Διάλεξα να απευθυνθώ στο κατάστημα Christin Sport (Ν.Φαληρο) μιας και ήταν το ποιο κοντινό μου. Όταν είδα το Reebok C5.7E από κοντά και ανέβηκα πάνω, δεν μου άρεσε. Τα πλαστικά του έτριζαν και δεν ήταν σταθερό. Ο υπεύθυνος του καταστήματος με κατεύθυνε σωστά στο να αγοράσω κάτι ποιο στιβαρό, ένα μηχάνημα πολύ ποιο κοντά στις ανάγκες μου αντίστοιχης τιμής.
  Το ελλειπτικό μου παραδόθηκε και συναρμολογήθηκε οπός είχαμε συμφωνήσει. Την επομένη ημέρα, μετά από χρήση ενός απογεύματος, αντιλήφτηκα ότι το ελλειπτικό που είχα αγοράσει δεν κάλυπτε τις ανάγκες μου. Σε έντονη άσκηση ταλαντευόταν αρκετά, κάτι που με ενοχλούσε και έκανε και θόρυβο. Επικοινώνησα με τον υπεύθυνος του καταστήματος Christin Sport (Ν.Φαληρο) και του είπα για το πρόβλημα προσπαθώντας να βρω μια λύση. Μου πρότειναν να στείλουν το επίσημο service να ρυθμίσει το ελλειπτικό ώστε να μην ταλαντεύετε και να δει και γιατί έκανε θόρυβο, κάτι που θα έκαναν και άλλα μαγαζιά φαντάζομαι…. Το δεύτερο που μου πρότειναν, πρέπει να ομολογήσω ότι τέτοια εξυπηρέτηση από μαγαζί στην Ελλάδα δεν έχω ξαναδεί, ήταν αν μου αλλάξου το ελλειπτικό μου με όποιο μοντέλο εγώ επιθυμούσα καταβάλλοντας στην διάφορα της τιμής, πράγμα που επέλεξα. Τελικά κατέληξα με το Spirit XE195 και δεν το μετανιώνω. Εννοείτε ότι μετά από αυτό για ότι θέλω θα απευθύναμε στο Christin Sport.

  Σημείωση πρώτη : Μην αγοράζετε ένα προϊόν αν δεν το δείτε και από κοντά. Καλλίτερες προδιαγραφές στο χαρτί δεν αντιπροσωπεύουν πάντα καλύτερο μηχάνημα.
  Σημείωση δεύτερη : Μην αγοράζετε ένα μηχάνημα με βάση την τιμή αλλά τις ανάγκες σας. Αν είναι υποδεέστερο των αναγκών σας θα καταλήξει να χρησιμοποιείτε για κρεμάστρα… πολύ ακριβή κρεμάστρα…

 • Σύνδεσμος σχολίου Γιάννης, Κομοτηνή Σάββατο, 05 Μάιος 2012 11:38 δημοσιεύτηκε από Γιάννης, Κομοτηνή

  Βαθμολόγησα με 5 αστέρια για τους παρακάτω λόγους:
  Είναι η 3η φορά που ψωνίζω απ' το συγκεκριμένο κατάστημα μέσα σε ενάμιση χρόνο και απ' την πρώτη φορά αντίκρισα άψογη συμπεριφορά, σούπερ τιμές, συνέπεια στην παράδοση, πολύ καλή ποιότητα προϊόντων και πάνω απ' όλα ειλικρίνεια.
  Συγκεκριμένα την 2η φορά μεταξύ άλλων ήθελα κάποιο προϊόν και αποφασισμένος για το συγκεκριμένο το λέω απ' το τηλέφωνο. Μου λέει ο υπεύθυνος "γιατι ζητάς το συγκεκριμένο;" λέω "θέλω να κάνω αυτό κι αυτό" μου λέει "με λιγότερα χρήματα μπορείς να πάρεις αυτο κι αυτό με περισσότερες επιλογές, στην ίδια ποιότητα κτλ κτλ". Έπαθα σοκ που κάποιος "επιχειρηματίας-έμπορος" ήταν τόσο εξηγημένος, και μεταξύ μας το κάνε κι άλλες φορές αυτό, πράγμα που σημαίνει ξεκάθαρα ότι δεν έχει σαν αυτοσκοπό το κέρδος, αλλά την εξυπηρέτηση μας, την ικανοποίηση που θά χουμε γιατί αγοράσαμε αυτό που πραγματικά μας χρειάζεται χωρίς περιττά έξοδα.
  Τέλος πάντων και λίγα είπα!
  Ευχαριστώ και πάλι για όλα!

 • Σύνδεσμος σχολίου YIANNIS Πέμπτη, 19 Απρίλιος 2012 19:25 δημοσιεύτηκε από YIANNIS

  ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ CITES ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ Infrared ΣΑΟΥΝΕΣ . ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΨΑΧΝΩ ΜΕΣΩ ΤΟΥ INTERNET ΓΙΑ ΣΑΟΥΝΕΣ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟ . ΑΠΟ ΤΟ DESING ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ CITE ΤΟΥ ΜΟΥ ΕΝΕΠΝΕΥΣΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΑΝ ΠΡΩΤΗ ΕΙΚΟΝΑ.
  ΜΕΤ Α ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΗΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΟΥΝA ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΟΥΝΑ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ .ΤΟ ΠΟΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΓΝΟΡΙΖΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ , ΕΠΟΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΑΜΜΕΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΣΕ ΣΧΕΤΙΚΑ .ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ .
  Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΙΧΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ.
  ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΗΤΑΝ ΦΙΛΙΚΟΤΑΤΑ , ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ Η ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΤΕΛΕΙΑ.
  ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΗΡΞΕ ΕΝΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΟΥΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΤΑ ΚΑΛΛΥΤΕΡΑ ΣΧΟΛΙΑ Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΑΛΛΑ 2 ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΗΝΟΤΗΤΑ.
  ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.
  ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΑΟΥΝΑΣ (LIFE CARE FRB-271) ΜΟΝΟ ΚΑΛΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ . ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΤΟΣΗ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ ΑΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΧΩΡΟ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΑΜΙΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΤΗΣ ΣΑΟΥΝΑΣ.
  ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΑΤΕ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΩΦΕΛΗ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΣΑΟΥΝΑΣ.
  ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟ CHRISTSPORT ΜΕ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΩΣ ΠΕΛΑΤΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.

 • Σύνδεσμος σχολίου Βαγγέλης, Βόλος Δευτέρα, 16 Απρίλιος 2012 19:34 δημοσιεύτηκε από Βαγγέλης, Βόλος

  Στις αρχές Μαρτίου παράγγειλα ένα όργανο γυμναστικής από την συγκεκριμένη εταιρία, μετά από έρευνα στο διαδίκτυο. Παρότι η παραγγελία έγινε από την περιφέρεια, η παράδοση έγινε εξαιρετικά γρήγορα και αξιόπιστα. Η βοήθεια που χρειάστηκα και άλλες διευκρινήσεις , δόθηκαν με ιδιαίτερη ευγένεια και προθυμία. Αψογη εξυπηρέτηση!

 • Σύνδεσμος σχολίου Θάνος Μ. Τρίτη, 03 Απρίλιος 2012 20:21 δημοσιεύτηκε από Θάνος Μ.

  Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα christinsport για την πολύ καλά συνεργασία που είχαμε! Ο χρόνος παράδοσης ήταν πολύ μικρός, και η συνέπεια τους κορυφαία. Τα παιδιά που συναρμολόγησαν το πολυμηχάνημα ήταν ευγενικότατοι και πολλοί καλοί στη δουλειά τους. Γενικότερα επαγγελματικότατη συμπεριφορά! Σας ευχαριστώ!

 • Σύνδεσμος σχολίου ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Τρίτη, 03 Απρίλιος 2012 18:32 δημοσιεύτηκε από ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

  Από όλη την αναζήτηση και έρευνα στο internet κατέληξα στο συγκεκριμένο site. Η εξυπηρέτηση και η επικοινωνία των ανθρώπων του άψογη με Α κεφαλαίο. Έκανα μία αρκετά μεγάλη παραγγελία και κυρίως σε πολλά είδη. Ηρθαν όλα στην ώρα τους, οι δε τιμές που μου κάνανε ήταν πλέον ανταγωνιστικές και συμφέρουσες. Η παραγγελία ήταν όπως ακριβώς την περίμενα. Κυρίως ότι το κατάστημα καλύπτει όλες τις ανάγκες της άθλησης, το γυμναστήριο που έστησα στο σπίτι μου δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από έναν επαγγελματικό χώρο. Ευχαριστώ για όλα !

 • Σύνδεσμος σχολίου ΜΑΡΙΑ ΣΤΡ. Πέμπτη, 29 Μάρτιος 2012 08:39 δημοσιεύτηκε από ΜΑΡΙΑ ΣΤΡ.

  Το Σάββατο 24/3/2012 επισκέφτηκα το κατάστημα στην
  Λ. Βουλιαγμένης για να δω από κοντά το BODY SCULPTURE BC1510 το οποίο και τελικά παρήγγειλα . Άψογη εξυπηρέτηση , ευγενικοί υπάλληλοι, συνεπέστατα η παράδοση.
  Έμεινα πολύ ευχαριστημένη.

 • Σύνδεσμος σχολίου ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΣΠΥΡΟΣ (T.AKTIΝΟΛΟΓΟΣ) Τρίτη, 13 Μάρτιος 2012 15:14 δημοσιεύτηκε από ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΣΠΥΡΟΣ (T.AKTIΝΟΛΟΓΟΣ)

  ΠΡΟ ΜΗΝΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΥΓΕΙΑΣ ΆΡΧΙΣΑ ΝΑ ΨΑΧΝΩ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΗΜΑ ΜΕ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΈΝΑ ΒΑΡΗ .ΑΦΟΥ ΜΊΛΗΣΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΠΩΛΗΤΕΣ ΣΧΕΔΌΝ ΌΛΩΝ ΤΩΝ SITES (ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΜΟΥ ΞΈΦΥΓΕ ΚΑΝΕΝΑ ;)ΜΙΛΗΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΘΕΟΔΩΡΊΔΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΟΣ ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΕΊΜΕΝΟΥ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΣΧΟΛΕΊΤΑΙ ..ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΕΧΝΙΚΆ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΤΕΠEIΤΑ SERVIS ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΠΛΗΡΩΣ ..... ΑΨΟΓΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ... ΕΝΝΟΕΊΤΑΙ ΟΤΙ ΠΑΡΆΓΓΕΙΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΈΒΡΙΣΚΑ ΑΛΟΥ ,ΑΛΑ ΑΞΊΖΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΚΑΠΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΈΤΟΙΑ ΕΞΥΠΗΡΈΤΗΣΗ ΑΜΕΣΌΤΗΤΑ Κ.Τ.Λ ..... ΠΡΆΓΜΑΤΙ ΑΞΊΖΟΥΝ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΉ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΊΑ ΤΟΥΣ .

 • Σύνδεσμος σχολίου Βασίλης - Μαριάννα ΡΟΔΟΣ Δευτέρα, 30 Ιανουάριος 2012 00:59 δημοσιεύτηκε από Βασίλης - Μαριάννα ΡΟΔΟΣ

  Οι άνθρωποι απλά είναι άψογοι! Αρχές Νοεμβρίου αγοράσαμε κάποια όργανα γυμναστικής, στην επιλογή των οποίων μας βοήθησε τηλεφωνικά σαν να μας είχε μπροστά του ο Γιώργος με κάθε ειλικρίνεια, ακούραστα και με κανένα ίχνος οικονομικής χειραγώγησης. Παραγγείλαμε τα προϊόντα τετάρτη μεσημέρι και τα παραλάβαμε πέμπτη πρωί στη Ρόδο χωρίς καμία δική μας επιβάρυνση! Η ποιότητα των προϊόντων είναι άριστη και επαγγελματικού επιπέδου, ενώ και η aftersales εξυπηρέτησή μας ήταν άμεση και καθ'όλα επαγγελματική (ένα από τα πετάλια του ποδηλάτου ήταν ελαττωματικό και αμέσως εστάλη καινούριο ζευγάρι χωρίς καμία επιβάρυνση, ούτε καν για τα μεταφορικά). Το μόνο ψεγάδι στην όλη υπόθεση αποτελεί το γεγονός ότι δεν είχαμε τη δυνατότητα έως σήμερα να επισκεφτούμε από κοντά το κατάστημα και να συγχαρούμε τον "τηλεφωνικό" μας φίλο Γιώργο και τα μέλη του καταστήματος αυτοπροσώπως!

Αφήστε ένα σχόλιο

Make sure you enter the (*) required information where indicated.
Basic HTML code is allowed.

Social Connect

Social Share